Hidroksiapatit/peek Kaplama Çalışmamız Colloids and Surfaces B: Biointerfaces Dergisinden Kabul Almıştır.

Hidroksiapatit/PEEK Kaplama Çalışmamız Colloids and Surfaces B: Biointerfaces Dergisinden Kabul Almıştır.

"Electrophoretic Co-deposition of PEEK-Hydroxyapatite Composite Coatings for Biomedical Applications" isimli makalemiz Colloids and Surfaces B: Biointerfaces Dergisinde yayınlanmak üzere kabul almıştır. Bu makaledeki bilimsel çalışmalarda, Prof. Aldo R. Boccaccini tarafından yönetilen ve University of Erlangen-Nuremberg'te bulunan Institute for Biomaterials (link) ile iş birliği yapılmıştır. Yapılan çalışma, biyomedikal uygulamalar için önerilen PEEK/Hidroksiapatit Kompozit Kaplamaların elektroforetik biriktirme ile üretilmesi ve karakterizasyonu üzerinedir.

F.E. Baştan, M. Atiq Ur Rehman, Y.Y. Avcu, E. Avcu, F. Üstel, A.R. Boccaccini, Electrophoretic Co-deposition of PEEK-Hydroxyapatite Composite Coatings for Biomedical Applications, Colloids Surf. B Biointerfaces. (n.d.). doi:10.1016/j.colsurfb.2018.05.005.

Yayına ulaşmak için: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0927776518302819