Lisans Öğrencilerimizin 2 Adet 2209/a Projesi Tübitak Tarafından Kabul Edilmiştir

Lisans Öğrencilerimizin 2 adet 2209/A projesi Tübitak tarafından kabul edilmiştir

Laboratuvarımızda gönüllü öğrenci olarak çalışan Behlül Şen, Hasan Yavuz, Fatma Tangüner ve İrem Ilgaz Karadaş'ın hazırladıkları biyopolimer kompozit kaplamaların üretilmesi hakkındaki 2209/A projesi, Berk Tali, Çağatay Günay ve Eray Akbalış'ın hazırladıkları iyon değişimli hidroksiapatit tozu üretimi ile ilgili  2209/A projesi Tübitak tarafından kabul almıştır. Projelerle danışmanlığı Dr. Fatih Erdem Baştan ve Prof. Dr. Fatih ÜSTEL tarafından yapılacak olup projelerle ilgili tüm çalışmalar SAU-TESLAB bünyesinde gerçekleştirilecektir.

2018 yılında Tübitak 2209/A kapsamında Sena Hoşver, Deniz Serra İlmen ve Hatice Ebru Aksoy tarafından yürütülen ve polimer-seramik biyokompozitlerin üretilmesi ile ilgili olan proje ve Hilmi Tunahan Eligül ve Sergen Belit tarafından yürütülen hidroksiapatit-polimer kompozit tozlarının püskürtme kurutma yöntemiyle üretilmesi ile ilgili olan proje başarıyla tamamlanmış olup raporları Tübitak'a gönderilmiştir.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.